Page 31 of 32 FirstFirst ... 2129303132 LastLast
Results 301 to 310 of 313

Thread: Error Reports

  1. #301
    Hi,

    Just logged in after a long time, so not sure if its just related to my account. I am using Chrome and the light skin on here. But attached is the error i am seeing.

    Settings menu.jpg

    So cant really edit anything on the page. And it wont let me post a snippet
    Last edited by BakingBuzz_Rupz; 07-12-2017 at 08:30 PM.

  2. #302
    ... ... ... ... ... ... Stormcrusher94's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Here and there
    Posts
    6,976
    Blog Entries
    16
    Quote Originally Posted by BakingBuzz_Rupz View Post
    Hi,

    Just logged in after a long time, so not sure if its just related to my account. I am using Chrome and the light skin on here. But attached is the error i am seeing.

    Settings menu.jpg

    So cant really edit anything on the page. And it wont let me post a snippet
    Damn, it seems like it is just you, because the dark theme works fine, except that some images that are hosted on photobucket aren't available, because the photobucket user needs to update its account.


    Set by xeltox
    AniList / MAL
    Spoiler:
    Goes well with my sig
    Quote Originally Posted by Shikamaruuu View Post
    Rofl no! I've only ever been drunk one .

  3. #303
    i'm using the light theme and it's fine for me. have you tried the usual stuff? clearing your cookies/cache etc?

    and i cant really make out what's wrong in your picture either cause it's so small.
    ~





    ~

  4. #304
    Quote Originally Posted by BakingBuzz_Rupz View Post
    Hi,

    Just logged in after a long time, so not sure if its just related to my account. I am using Chrome and the light skin on here. But attached is the error i am seeing.

    Settings menu.jpg

    So cant really edit anything on the page. And it wont let me post a snippet
    Will be running an update to the site and see if that fixes the issue. Thank you for bringing that up.

  5. #305
    I am getting an error since last night's maintenence whenever I try to go into the OP RP section:

    This is the error: Parse error: syntax error, unexpected '*' in /home/brave/public_html/includes/functions.php on line 1576

    How can I fix this// I tried to delete my history and cookies, tried in both safari and chrome, nothing helps. As you can see I am able to come to this section and post, but not the One Piece one. I tried to open that from my bookmark, from google straight, from links that are elsewhere on the forum, etc. The only link that does work and take me to that section is if I click on one of the top 10 recent posts and a post is in that section - then it works. But otherwise no.

    What can I do to fix this?

    (Also, no matter which other section I go to, the posts and format of the website are all messed up.

  6. #306
    Hmm will you try it again?

  7. #307
    Quote Originally Posted by BakingBuzz_Rupz View Post
    Hi,

    Just logged in after a long time, so not sure if its just related to my account. I am using Chrome and the light skin on here. But attached is the error i am seeing.

    Settings menu.jpg

    So cant really edit anything on the page. And it wont let me post a snippet
    Also, can I have you and others check this as well?
    It seems like an issue with a plugin that hasn't been updated by the developer in a long time.

  8. #308
    ... ... ... ... ... ... Stormcrusher94's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Here and there
    Posts
    6,976
    Blog Entries
    16
    Quote Originally Posted by Pspfanatic View Post
    Also, can I have you and others check this as well?
    It seems like an issue with a plugin that hasn't been updated by the developer in a long time.
    I tried changing my skin to the light version on mobile, but I don't get any errors. Maybe it is already fixed, considering how old the post is.


    Set by xeltox
    AniList / MAL
    Spoiler:
    Goes well with my sig
    Quote Originally Posted by Shikamaruuu View Post
    Rofl no! I've only ever been drunk one .

  9. #309
    Hi psp,

    So, I am still getting the same error when I try to go into the OP RP section through my bookmark or through the main forum page. The error is syntax error, unexpected '*' in /home/brave/public_html/includes/functions.php on line 1576

    What has been fixed is that posts are no longer out of sync/all over the place. But ye, still can't enter that section.

  10. #310
    I can only enter by clicking on a thread from that section in the 10 latest posts section on the main forum page.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •