Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    05/04/2014 Mp4Upload Video not working.

    The problem is :
    1. Started a video using the Mp4Upload Mirror.
    2. The video works fine for about a minute, then the screen becomes green, and the video advance at an unusual speed, with laggy sounds.

    This is a problem, as Mp4Upload is vastly superior to the other mirrors, and the HD version doesnt work either.

  2. #2
    Wildfire theninjaskater's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Fiore, Fairy Tail Guild
    Posts
    8,506
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by ThunderFang View Post
    The problem is :
    1. Started a video using the Mp4Upload Mirror.
    2. The video works fine for about a minute, then the screen becomes green, and the video advance at an unusual speed, with laggy sounds.

    This is a problem, as Mp4Upload is vastly superior to the other mirrors, and the HD version doesnt work either.
    Does this happen with all of them? could just be that one video you're trying to watch.
    MAL
    set by Phixen
    AC stats
    08-16-2007
    10,052

  3. #3
    Happens with some that worked before, even. Sometimes it takes a longuer time to turn green, though.

  4. #4
    ∞ Infinite Possibility ∞ FireclawX's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    The Infinity of Possibility
    Posts
    7,366
    Blog Entries
    16
    clear your cookies and cache, then try again, will fix the problem 99% of the time

    MAL
    http://i.imgur.com/epGEQ5A.png
    ~Awesome sig by Nelkk~
    "I believe in god. A god called possibility, that resides in all of us."

  5. #5
    Quote Originally Posted by ThunderFang View Post
    The problem is :
    1. Started a video using the Mp4Upload Mirror.
    2. The video works fine for about a minute, then the screen becomes green, and the video advance at an unusual speed, with laggy sounds.

    This is a problem, as Mp4Upload is vastly superior to the other mirrors, and the HD version doesnt work either.
    Yeah its definitely a flash issue, do what FireclawX, also check and update if needed your flashplayer plugin.

    Quote Originally Posted by FireclawX View Post
    clear your cookies and cache, then try again, will fix the problem 99% of the time
    Spoiler:

  6. The Following User Likes This Post:


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •